Intocht voor Special Kids:
kinderen met een beperking.

 

Stichting Stadsontspanning Utrecht, de organisator van de intocht van Sinterklaas, maakt sinds 2014 de intocht laagdrempelig voor kinderen met een beperking. Er is extra aandacht om de intocht zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij nodigen u en uw kind dan ook van harte uit om dit feest met ons op het Domplein te vieren. De intocht vindt plaats op zondag 17 november 2019.

Domplein
Op het Domplein is een speciale ruimte, voor het grote podium, gereserveerd om de show te kunnen zien. Hier zijn stoelen voor de kinderen aanwezig en er is plaats voor rolstoelen. Om 14.25 uur begint de show, een kwartier voordat de optocht met Sinterklaas en zijn Pieten aankomt. Vanaf 13.00 uur zijn er al Pieten aanwezig worden er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd op het Domplein. U bent dan uiteraard al van harte welkom. Elk kind kan maximaal 1 familielid meenemen in de speciale ruimte met stoelen. Overige familieleden of vriendjes kunnen bij het hek staan.

Aanmelden
Om een goed beeld te krijgen van het aantal kinderen dat we kunnen verwachten en om de mate van extra hulp goed te kunnen inventariseren, verzoeken wij u zich vooraf aan te melden. Graag ontvangen wij een email met uw naam en het aantal personen op info@ssou.nl. Na aanmelding ontvangt u ontvangt zo spoedig mogelijk een mail ter bevestiging.

Aankomst
Wij raden u aan ervoor te zorgen dat u voor de drukte aanwezig bent, om uiterlijk 14.00 uur. Wanneer u met speciaal vervoer komt kunt u via de Lange Nieuwstaat naar het Domplein rijden. Het Janskerkhof is afgezet. Bij de ingang van het Domplein aan de Korte Nieuwstraat staat een verkeersregelaar die op de hoogte is. U kunt daar uitstappen. Uw vervoersmiddel kan daar NIET blijven staan. U kunt deze in de buurt parkeren, of in de parkeergarage aan de Springweg of de Catherijnesingel. (U rijdt hiervoor langs de Nieuwe Gracht, aan het eind van de Nieuwe Gracht gaat u rechts de Tolsteegsingel op en volgt u deze via het Ledig Erf naar de Catherijnesingel. Daar staan de parkeergarages aangegeven.)

Voor meer informatie en vragen kunt u mailen naar info@ssou.nl.