Sinterklaasshow in TivoliVredenburg

Naast de mooie traditie van de jaarlijkse intocht hebben we besloten dat we nog een Sinterklaas event willen organiseren; een muzikale voorstelling in TivoliVredenburg op zondag 26 november. 

Sinterklaas in TivoliVredenburg is een gezamenlijk initiatief van TivoliVredenburg en SSOU. Wij bieden een tegenhanger voor de grote commerciële Sinterklaasshows en een voorstelling maken die voor alle kinderen van Utrecht toegankelijk is. Met de opbrengst van kaartverkoop, subsidies en een crowdfunding gaan we een deel van de kaartjes weggeven aan kinderen van minder bedeelde gezinnen die zelden of nooit in het theater komen.De verspreiding hiervan doen we in samenwerking met maatschappelijke kinderopvang Ludens en Stichting Het Vergeten Kind.
Het wordt een vrolijke meezingshow waarin de pieten, samen met het publiek, een mysterie moeten oplossen. Samen met heel veel pieten en pepernoten, Sinterklaas, een vrolijke band en een coole dansgroep maken we er een mooi feest van! Een feest voor alle kinderen van de stad! Klik hier voor meer info en kaartjes!